Sivun loppuun
Levynjulkistamistilaisuus

Keijo Koon Jenkka Kvanttimekaniikasta levynjulkistamistilaisuus pidettiin 29.10.1999 Valkharjunkaarella. Mukana tilaisuudessa olivat  Markus, Sari ja Mikko Tuominen sekä Juha ja Arja  Damskägg. Samana iltana 30.11. puolenyön jälkeen kello 00.15 levyä juhlistettiin ensiesityksessä Radio Suomen Yömyöhä-ohjelmassa. Tässä ohjelmassa taiteilija M.A. Nummisen vieraana oli filosofi Esa Saarinen. Täältä voit voit kuunnella mm. tilaisuudessa mukana olleiden musiikkiesityksiä.

 


Vasemmanpuoleisessa kuvalinkissä rehtori Juha Damskägg, Jämsän lukio ja  musiikin opettaja Markus Tuominen, Joutsan lukio kohottavat maljoja Keijo Koon kunniaksi. Oikeanpuoleisessa kuvalinkissä ovat säestäjä Markus Tuominen ja artisti Keijo Koo.

Keijo Koon Satulinna rynnii teattereihin

Päivi Mäkisen ja Liisa Paatson komedia HORMOONIHURMIO sai ensi-iltansa Kulttuurikulmassa Helsingissä 6.10.00. Se kertoo hauskalla tavalla naisten vaihdevuosista ja niiden mukanaan tuomista ongelmista. Kuvioihin liittyy mukaan vaimon ja gynekologin ohella myös Matti, viisikymppinen hammaslääkäri. 42-vuotiaan vaimon seksielämä ei suju vaihdevuosista johtuen, mutta miehellä ei ole ongelmia, koska hänellä on käytössään siniset Viagra-pillerit. 50-vuotislahjanaan Matti esittää sydäntäsärkevästi ja hellyttävästi laulua Satulinna vaimolleen, joka lähtee sitten lääkäriin hakemaan apua vaihdevuosiongelmiin.
Satulinna tulee tietenkin aitona Keijo Koon tulkintana nauhalta. Työryhmä ihmettelikin kuinka on saatu onnistuneesti gramofonikauden soundi kappaleeseen.
Hormoonihurmiotiimissä ovat olleet mukana: Tuula Nyman, Pirkko Jaakola, Taina West, Kai Chydenius, Ilkka Kylävaara, Markku Nenonen, Outi Hervonen, Keijo Kurki, Seija Flinkkilä sekä Atte ja Mimi.
Näytelmää on käsitelty mm. TV 1:n AamuTeeveen Kulttuurikulmassa ja MTV3:n Naisten Makasiinissa ja lehdistössä.
Näytelmän voi tilata erilaisiin tilaisuuksiin numerosta 0400 597 445 (Päivi) tai 050 585 9930 (Liisa). Seuraavassa kolme esitteestä tehtyä kuvaa.

 


 
Alla on tietoja Keijo Koon keikoilta. Lisäksi vuosittain on ollut useita esiintymisiä ala- ja yläasteen ja lukion eri luokille.


Lauantaina 9.6.12 oli vuoden 1972 ylioppilaiden luokkakokous Joutsan lukiolla. Paikalla oli noin 30 ylioppilasta. joille Keijo Koo esiintyi.


Sunnuntaina 25.3.12 Keijo Koo esiintyi Eläkeläiskuoron vestivaalissa Työväentalolla 200 henkiselle yleisölle saaden innostuneen vastaanoton.


Lauantaina 30.11.08 Keijo Koo esiintyi Joutsan joulunavauksessa 500 henkiselle kuulijajoukolle torin edessä yhdessä joulupukin ja joulumuorin kanssa. 


Lauantaina 31.5.2008 koulujen lakkiaispäivänä Ravintola Huttulassa Joutsassa esiintyi tamperelainen Lord Est. Lämppäribändinä esiintyi Keijo Koo säestäjänään Markus Tuominen. Heidän Jenkka Kvanttimekaniikkashow sisälsi 7 kappaletta: Satulinna, Satumaa, Kallavesj, Elsa,  Rentun Ruusu, Jenkka kvanttimekaniikasta ja Kooräp. Tässä on keikkailmoitus.


Vuoden 1986   ylioppilaat järjestivät luokkakokouksen Joutsassa lauantaina 17.6.2006.  Lukiolle saapui yli 20 ylioppilaan joukko.  Yleisön pyynnöstä luokkakokousvieraille esiintyi myös taiteilija Keijo Koo säestäjänään Markus Tuominen. Mikko Tuominen kuvasi esityksen videolle, jonka voit katsoa Media Playerillä virtausvideona täältä. Ohjelmaan kuuluivat kappaleet Jenkka Kvanttimekaniikasta, Satulinna ja Elsa. Raikuvat suosionosoitukset osoittivat, että kuulijoiden toiveet tulivat täytetyiksi. Lukiolta siirryttiin viettämään iltaa Joutsenlammelle.


Joutsan lukion oppilaskunta järjesti pikkujoulut Vallaspellon koululla 5.12.03. Paikalle oli saapunut runsaasti juhlijoita, jotka saivat nauttia yllätysvierailija Keijo Koon musiikista. Keijo Koo esitti säestäjänsä Markus Tuomisen kanssa neljä kappaletta: Satulinna, Satumaa, Jenkka kvanttimekaniikasta ja Rentun ruusu. Yleisö oli aivan haltioissaan ja kaikki lauloivat voimallisesti mukana varsinkin hittibiisiä Satulinna. Koulu suorastaan raikui laulun voimasta! Keijo Koo todellakin osaa ottaa yleisönsä, joka halusi monta encorea. Valitettavasti taiteilija Keijo Koo on kiireinen mies ja hänen täytyi poistua paikalta yleisön pienehköksi pettymykseksi.

 
 Vuoden 1983  kevään 3B:n ylioppilaat järjestivät luokkakokouksen Joutsassa lauantaina 5.7.2003.  Lukiolle kokoontui 22 ylioppilaan joukko 32 mahdollisesta. Lukiolta siirryttiin viettämään iltaa Ravintola Huttulaan. Yleisön pyynnöstä illassa esiintyi myös taiteilija Keijo Koo säestäjänään Markus Tuominen. He esittivät kappaleet Jenkka Kvanttimekaniikasta, Satulinna ja Satumaa. Raikuvat suosionosoitukset osoittivat, että kuulijoiden toiveet tulivat täytetyiksi.

 


Keijo Koolla ja Markus Tuomisella oli hyvin onnistunut keikka runoillassa Jyväskyläläisessä ravintolassa toukokuussa 2001. Yleisö sai kuulla  Markuksen On Hetki  ja Keijo Koon Satulinna ja Jenkka Kvanttimekaniikasta esitysten ja spiikkauksen lisäksi Juha Paanasen,  Jukka Taipaleen ja Timo Sarkkisen jokaiselle  31:lle Palokan Koulukeskuksen naisopettajalle esittämät  henkilökohtaiset runot. Tämän jälkeen jokainen pöytä teki ja esitti runon.  Keijo Koon tekemän ja esittämän runon voit lukea täältä myöhemmin. Yleisöä hauskuutti sanan voimalla myös Raine Lampi. Tyytyväisistä runoiltaan osallistujista ja illan tiiviistä tunnelmasta kertovat seuraavat kuvat ja viemällä hiiren kuvan päälle saat vielä lisää tietoa illasta.

Roudaus loppuvaiheessa Kynttilät luovat tunnelmaa Satulinnaan Sieltä sfääreistä löytyy Satulinna Ja sitten kvanttimekaniikan mukana bosoneja metsästämään Bosoneja vai fermioneja... ?  Yleisöä  Satulinnan lumoissa Runojen lausunta alkaa Runosuoni sykkii ja uusia runoja syntyy Runoillan isä Juha Paananen Runoillan huumaa Runo henkilökohtaisesti ja läheisesti juuri Sinulle Edessä toinen iIlan isäntä Juha Paananen Runo intiimisti runoillan isälle ja toiselle isännälle Jukka Taipaleelle Keijo Koo lausumassa sepittämäänsä runoa Taas syntyi yksi runo lisää Illan viimeinen runo 


Seuraava keikka suuntautui parin viikon päästä toukokuun lopussa 2001 myös Jyväskyläläiseen ravintolaan. Paikalla oli mm. joutsalaisia opettajia. Seuraavassa on kuvia tästä tilaisuudesta.

Lähdössä kohti sfäärejä Juontamisen hauskuutta MAOL-kuoro Toisentyyppistä taiteellisuutta


Seuraavassa kuvassa oli eräs  suunniteltu taustakuoro.

Paluu etusivulle
Sivu päivitetty 20.04.2018
Sivun alkuun