Kevään 2012 lakkiaiset

Äänessä olleet kipinähäiriöt on korjattu poistamalla oikea stereokanava. Osa lakituksesta ja rehtorin puheesta ylioppilaille puuttuu akun loppumisen takia.

Joutsan lukiolla  aloitettiin Suvivirrellä 33 uuden ylioppilaan lakkiaiset lauantaina 2.6.12. Sisällä oli lämmin tunnelma ulkona vallitsevasta koleasta ja sateisesta säästä huolimatta.

Päivänavauksen piti uskonnon opettaja Eeva Sankari.

Katsauksen koulun toimintaan esitti rehtori Seppo Degerman.

Tämän jälkeen Viivi Lehtonen, Hanna Laitinen, Enni Sipilä ja Markus tuominen esittivät Christina Perrin kappaleen Jar Of Hearts.

Seuraavana oli vuorossa ylioppilastodistusten ja lakkien jako rehtorin ja ryhmänohjaajien Satu Lahden ja  ja Elina Siermalan johdolla.

Ylioppilaaksi julistamisen jälkeen lukion kuoro esitti Gaudeamus igiturin ja rehtori puhui uusille ylioppilaille.

Tämän jälkeen Teemu Rämö esitti antaumuksella Joe Satrianin God Is Crying ja ilmaisutaidon ryhmä esitti Scandianavian Music Groupin Hölmö Rakkaus.

Ylioppilaan puheenvuoron käytti Sanni Niinikoski.

Teemu Rämö,  Riikka Kemppi ja Elina Sipilä esittivät Michel Telón kappaleen Ai Se Eu Te Pego.

Stipendien ja muistamisten jälkeen lakkiaistilaisuus päättyi yhdessä laulettuun Keski-Suomen kotiseutulauluun.

Lopuksi ylioppilaiden yhteiskuvaus suoritettiin sateen takia lukion sisällä, jota seurasi kahvitarjoilu uusille ylioppilaille ja heidän läheisilleen ja sankarihaudoilla käynti.

Lakkiaisten miksauksen hoiti Eppu Långström ja videokuvauksen Joutokanavan Eero Peltoniemi.

Rehtorin puhe uusille ylioppilaille pdf-muodossa

Ylioppilaanpuhe pdf-muodossa.

Lakkiaisten käsiohjelma  pdf-muodossa

Suurikokoisia  tulostettavia, pakkaamattomia hyvälaatuisia ylioppilaiden yhteiskuvia: kuva 1, kuva 2, kuva 3 ja kuva 4

Aiempien vuosien ylioppilaskuvia

Vuosikertomus 2011 - 12, pdf-muodossa

Kuuntele lakkiaiset monona tästä.

Katsele Joutokanavan Eero Peltoniemen  kuvaama  Windows Media-video  nopeudella 760 kb/s  tai suurenna kaksoisnapsauttamalla kuva koko ruudulle.

[ Avaa mediasoitin omaan ikkunaan ]