Kouluravintola Jousi |
|
|
|
|
24.1.2017 Valtion ravitsemusneuvottelukunta julkaisi uuden Syödään ja opitaan yhdessä –kouluruokailusuosituksen. Käytännössä uudet suositukset merkitsevät ruokalistasuunnittelussa seuraavaa: - suolan määrää vähennetään niissä ruuissa, jotka eivät vielä täytä suosituksia, suola jodioitua - punaisen lihan ja makkaran sijaan enemmän kalaa, broileria ja kasviksia - kasvisten tarjontaa lisätään mm. lämpimien kasvisten muodossa - kasvisruokavaihtoehto edelleen kaikille päivittäin tarjolla - voipohjaiset levitteet eivät kuulu leipärasvaksi -> Oivariini poistuu ja tarjolla vähintään 60% kasvirasvaa sisältävä margariini - rasvaton ja enintään 1% rasvaa sisältävä maito ja piimä ruokajuomana - viljavalmisteet runsaasti kuitua sisältävässä muodossa T. Keittiön väki
Jyväskylän kaupungin Ympäristöterveydenhuollon yksikön elintarvikevalvoja on tehnyt tarkastuksen Joutsan koulukeskuksen keittiössä 17.12.2013. Tarkastustulos on Oivallinen. Yrityksen
Oiva-raportin esille laitto on tullut pakolliseksi 1.1.2014. Oiva-raportin
löydät Kouluravintola Jousesta ruokalistan vierestä. Raporttiin voit
käydä tutustumassa myös internetissä osoitteessa oivahymy.fi>Hae
yrityksiä ja Kävijöitä 20.9.2019 jälkeen
|