Kevään 2014 lakkiaiset

Joutsan lukiolla  vietettiin lauantaina 31.5.2015  16 uuden ylioppilaan lakkiaisia. Sää oli aamusta pilvipoutainen ja kolea, mutta iltapäivällä saatiin sitten paljon runsaita sadekuuroja. Tänä vuonna olivat ensi kertaa  mukana 50 vuotta sitten kirjoittaneet Joutsan lukion ensimmäiset riemuylioppilaat. Voit katsoa vuoden 1964 ylioppilaiden nimet täältä ja luokkakuvan täältä nimineen. Kuva on myös alla ja kuvassa on luokanvalvoja Jaakko Ahonen..


Abiturientit saapuivat yläkerrasta ryhmänohjaaja Matti Niemen johdolla Keski-Suomen kotiseutulaulun aikana. Tämän jälkeen oli vuorossa rehtori Merja Heinäahon puhe stipendeineen. 

Keski-Suomen Osuuspankin hallituksen jäsen Pekka Lankia jakoi OP-nuorisopalkinnon eli ryhtisormuksen Enni Sipilälle.

Martti Niukkanen piti riemuylioppilaan puheen. Ylioppilastutkintotodistusten jakamisen ja ylioppilaaksi julistamisen ja Gaudeamuksen jälkeen ylioppilaan puheenvuoron käytti Riina Nikkanen. 

Juhlan lopuksi laulettiin yhteislauluna Suvivirsi.

Suvivirren jälkeen uudet ylioppilaat nousivat näyttämölle onnitteluja ja kukitusta varten. 

 


Musiikkiesityksinä kuultiin juhlassa Jaakko Lahden ja Markus Tuomisen Ohlsin kappale Minä tiedän ja toisena  Viivi Lehtosen ja Emmi Sipilän  Williamsin kappale Happy. 
Katso särötön YouTube-video alla. Koko juhlavideossa on Happy-kappaleessa ja Suvivirressä säröä.

 

Juhlan lopuksi ylioppilaat kävivät Matti Niemen ja Merja Heinäahon johtamana kulkueena sankarihaudoilla muistamassa sodissa kaatuneita. 
Ylioppilaiden yhteiskuvauksen ja henkilökohtaiset muotokuvat kuvasi Frendikuva.


Lakkiaisten käsiohjelma  pdf-muodossa .  
Suurikokoisia  tulostettavia, pakkaamattomia ja hyvälaatuisia ylioppilaiden yhteiskuvia: kuva 1, kuva 2, kuva 3 ja kuva 4f.
Aiempien vuosien ylioppilaskuvia.

Vuosikertomus 2013-14
,
pdf-muodossa .
Kuuntele lakkiaiset Windows Media Audiona tästä.
 
Valitettavasti videokuvauksen alusta puuttuu teknisen häiriön takia juhlan alku noin 10 minuuttia rehtorin puheineen ja stipendien jakamisineen.  
Voit lukea rehtori Merja Heinäahon puheen
täältä pdf-muodossa

 Katso koko 52 min lakkiaisvideo täältä YouTubesta (koko näyttö mahdollinen).
Koko 52 min lakkiaisvideo on myös nähtävissä täältä Windows Media Videona. 
Video (280 Mt) latautuu ensin koneelle.