Joutsan lukiolle upea sijoitus v. 2010

Joutsan lukion  menestys Suomen Parhaat Verkkosivut kilpailussa jatkui erinomaisena edellisvuosien tapaan. Joutsan lukion verkkosivut sijoittuivat Yhdistykset ja yhteisöt- sarjassa upeasti sijalle 5 ollen samalla raadin 14 parhaaksi nostaman suosikin joukossa. Yleisöäänestyksessä sijaluku oli 5 sekä äänten  että tähtien määrässä. 

Tulokset Suomen Parhaat Verkkosivut kilpailussa.

Tuomaristo arvioi sivustoa seuraavasti:
Todella selkeä ja loogisesti rakennettu sivusto, jonka käyttäminen on erittäin helppoa! Johdonmukaisen valikkorakenteen ansiosta sivuilta löytää nopeasti haluamansa tiedon. Sivuilla on paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista informaatiota, eikä kuviakaan ole unohdettu. Sivut myös latautuvat nopeasti. Toimiva kokonaisuus alusta loppuun! 

Sivusto sijoittui yhdistysten ja yhteisöjen sarjassa hienosti viidenneksi. Sivusto kuului raadin suosikkien joukkoon. 

Sivuston äänestäjiltä saamat tähtiarviot ovat:    Ulkoasu 4,05      Sisältö 4,33      Käytettävyys 4,15

Kilpailusta saatu kunniakirja .


Joutsan lukion sivut kärkijoukossa v. 2009

Suomen Parhaat Verkkosivut- 2009 kilpailun raati aloitti sivustojen arvioinnin tänä vuonna hyvissä ajoin, koska osallistujia on jälleen runsaasti. Kilpailun voittaja voi vielä tässä vaiheessa olla kuka tahansa!  

Tuomaristo arvioi sivustoa seuraavasti:  
Persoonalliset, kansainväliset sivut, jotka on toteutettu rohkealla otteella. Valikko on hyvin tehty ja toimiva, ja navigointi on helppoa. Sivut muistuttavat kantajaansa –  Joutsan lukiota. Ne ovat omaleimaiset, konstailemattomat ja sisältävät paljon tietoa, kuvia ja hauskoja yksityiskohtia. Sivuilta löytyy myös sivustokartta, mikä on plussaa näin laajassa kokonaisuudessa. Sivujen tekijät ansaitsevat kiitosta hyvästä, innovatiivisesta työstään.

Mietittävää:
Hyvin tekstipitoista ulkoasua elävöittäisi useammat kuvat.

Kilpailusta saatu kunniakirja .


Joutsan lukio finaaliin v. 2008

Joutsan lukion hieno menestys jatkui edellisvuoden tapaan Suomen Parhaat Verkkosivut-kilpailussa vuonna 2008. Kilpailuun osallistui yhteensä 1300 verkkosivustoa neljässä eri sarjassa, jotka olivat Yritykset – ammattimaiset ilmoittajat, Yritykset – yleinen sarja, Yhdistykset ja yhteisöt sekä Yksityiset sivustot. Vuoden 2007 tapaan Joutsan lukio osallistui Yhdistykset ja yhteisöt sarjaan. Neljän sarjan 1300 osallistujasta tuomaristo valitsi esifinaaliin 400 sivustoa, joista karsittiin finaaliin lopulta 50 sivustoa ja  Joutsan lukio oli näiden 50 joukossa. Jokaisen sarjan viisi parasta löytyy täältä. 22 jäseniseen tuomaristoon kuului internet-, mainos-, markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisia sekä aktiivisia netinkäyttäjiä.

Tuomaristo arvioi sivustoa seuraavasti:  
- hieno ja asiallinen sivu 
-
hieman sekava olemukseltaan, muuten oikein kiva ja asiallinen sivu
- ei teknisiä ongelmia, latautuu nopeasti
- kohderyhmälle hyvin suunnattu
- kaikki tarvittavat tiedot löytyvät sivuilta
- navigointi on helppoa
- verkkosivuihin kannattaa panostaa, koska ne ovat usein yrityksen tärkein ja jopa ainoa käyntikortti maailmalle

Kilpailusta saatu kunniakirja .


Joutsan lukiolle yleisöäänestyksessä sm-hopeaa v.2007

Joutsan lukion kotisivut  sijoittuivat jaetulle 2. sijalle vuoden 2007 Suomen Parhaat Verkkosivut-kilpailun yleisöäänestyksessä. Kilpailun järjesti Mediatoimisto Coperdia yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa ja tulokset julkistettiin 21.11.2007. Kilpailuun osallistui 698 yritystä ja yhteisöä ja voittajaksi selviytyi Lisääjät. Joutsan lukio osallistui Yhdistykset ja yhteisöt-sarjaan ja sijoittui 10 parhaan joukkoon verkkosivujen asiantuntijoiden äänestyksessä. Tuomariston arvostelukriteereinä olivat sivustojen ulkoasu, sisältö, käytön helppous ja tekninen toimivuus. Lisäksi tuomaristo käytti muitakin kriteerejä - kuten sivuston kohderyhmä ja viestin kohdentuvuus.

Tuomaristo arvioi sivustoa seuraavasti: Tässä mallia kouluille. Toteutuksessa paistaa pitkäjänteisyys ja materiaalin laajuus. Kiitos kieliversiosta. Kävijälaskurin käyttö sivuilla hyvä asia. Tekijä todennäköisesti asiansa osaava ja innostunut.

Tässä pari äänestäjänkommenttia: Monipuoliset, laajat, huumorilla kevennetyt tietorikkaat sivut. Erityyppiset ilmaisumuodot hienosti hyödynnetty.

Yleisöäänestyksessä voittajaksi selviytyi Loimijoki Golf ja jaetulle 2. sijalle Joutsan lukio ja Sulkaset ry. 
Tämä on upea sijoitus. 


Sivu päivitetty 16.05.2019  
Etusivu | Ajankohtaista | Henkilökunta | Juhlat | Koulu | Lukioinfo | Multimediaa | Opiskelijat | Ops | Peda.net | Sivukartta | Toiminta | Ylioppilaat |