In English

Wanhojen päivän aamuna vauvat koristelivat salin ja ruokalan juhlakuntoon. Kolme wanhojen tanssiparia kävivät aamupäivällä vierailulla ja tanssimassa vanhainkodilla, missä toivottiin tästä tulevan perinne. Puolenpäivän aikaan kaikki vanhat vierailivat ala- ja yläasteella. Sitten oli vuorossa juhlalounas, jonka vauvat tarjoilivat. Tämän jälkeen siirryttiin saliin ja wanhojen esittelyn ja tervetulomaljojen jälkeen pääsivät tanssit alkamaan. Juhlassa juontajina toimivat Miia Valtonen ja Jari Saltiola. Ensimmäinen tanssi oli poloneesi, jossa parien ketju kävelee ylväästi peräjälkeen. Seuraavana oli Mignon -valssi, jota tanssittiin 1800-luvun alussa. Valssia seurasi tango ja tämän jälkeen Akseli ja Elinan häävalssi, missä laulusolistina oli Miia Valtonen. Sitten oli vuorossa Emma -valssi, jota seurasi Cicapoon ja espanjalainen Pas déspagne. Sitten oli vuorossa kilpailemassa tanssitaidossa rennommalla meiningillä viisi paria, joista lopulta selviytyivät voittajiksi Janne Peiponen ja Juho Aarnio. Ykkösten eli vauvojen kuoro esitti Lapin tangon ja La Cumparsitan. Bändissä soitti bassoa Kalle Hölttä, rumpuja Antti Huuskonen ja pianoa Markus Tuominen. Vauhdikkaampaa menoa toivat Vesivehmaan jenkka ja Jätkän humppa. Hitaampana tanssina olivat Ranskalaiset korot ja Suklaasydän. Tanssit päättyivät Suvivalssiin ja  Kultaiseen nuoruuteen. Tätä ennen oli kuitenkin palkittu parhaana tanssiparina Hanna Paalanen ja Ville Kämppi, parhaimman puvun palkinnon saivat Anu-Maria Lahtonen ja Otto Suuronen. Parhaana parina palkittiin Laura Dammert ja Juho Aarnio. Pukuloisto, juhlatunnelma ja musisointi oli häikäisevää!

Voit katsella 43 minuutin koosteen RealStreaming-videona nopeudella 56 kb/s
(modeemi tai ISDN) tai 256 kb/s (kiinteä) tai kuunnella tanssit nopeudella 56 kb/s (modeemi).
Voit imuroida kiinteän yhteyden tasoisen 69,2 Mt:n rm-tiedoston koneellesi valitsemaasi kansioon napsauttamalla hiiren kakkospainiketta kohdassa Download  ja valitsemalla Tallenna kohde nimellä..... Tämän jälkeen voit katsella videon Real Playerillä. Download
Real Player-ohjelman Streaming-videota varten saat täältä.

.

Sivu päivitetty 05.04.2018
Etusivu | Ajankohtaista | Henkilökunta | Juhlat | Koulu | Lukioinfo | Multimediaa | Opiskelijat | Ops | Peda.net | Sivukartta | Toiminta | Ylioppilaat