Vaellusretki
Kurssi LIT5/LIP5

Lähdimme vaellusretkellemme Joutsenlammen maastoon koululta Unskin bussilla maanantaina 16.9 klo 14.05.  Tarkoituksemme oli kiertää 10 km:n lenkki, jonka aikana olisi erilaisia pelejä ja leikkejä sekä noin puolessa välissä ruokailu laavulla. Ennen lenkille lähtöä leikimme pari pientä leikkiä lämmittelyksi. Sen oli järjestänyt ns. Ohjelma-ryhmä, joka vastasi lenkin varrella olevasta ohjelmistosta. Taivallettuamme noin 2,5 km oli vuorossa ”metsäfutis”. Sen suoritettuamme jatkoimme vaellusta ja seuraava pysähdyspaikka olisi laavu noin 4 km:n kohdalla. Laavulla paistoimme makkaraa ja söimme muitakin eväitä mm. hernekeittoa retkikeittimestä. Nuotion ja makkaratikkujen teosta vastasi sapuska-ryhmä. Syömisen jälkeen hieman leikimme taas ennen kuin jatkoimme matkaa. Loppuosan vaelluksesta kuljimme melkein pysähtymättä lukuun ottamatta muutamaa mäkeä, jossa ihailimme maisemia. Lammen pihaan saavuimme noin 4,5 tunnin patikoinnin jälkeen. Osa porukasta oli väsyneitä, mutta hyvän omantunnon omaavia, koska olivat suorittaneet niinkin pitkän vaelluksen.

Sivu päivitetty 19.09.02
Pääsivu | Sivukartta | Ajankohtaista | Kevennyksiä | Koulu | Linkkejä | Multimediaa | Opettajat | Opetussuunnitelma | Opinnäytteitä | Opiskelijat | Toiminta | Vieraskirja | Ylioppilaat |