Neljä Ruusua viihdytti joutsalaisia

Heppu heiluu...Neljä Ruusua saapui Ravintola Huttulaan, Joutsalaisen ROCK-MANI-SKA:n kustantamana, uuden kokoelmalevynsä Popmuseo merkeissä. Minkälainen tunnelma paikalla vallitsi?

Huttulan tanssilattia sai kovaa kyytiä 9.10. Vaikka kyseessä olikin maanantai-ilta, se ei estänyt kenenkään tunnelmia. Puoli yhdeksästä alkaen paikalle virrannut väkijoukko tanssahteli Discopalvelu Jukka Huikon levyjen tahtiin. Kirpeä syysilta houkutti paikalle monia nuoria, jotkut enemmän hilpeämmissä tunnelmissa. Ikäraja oli asetettu sopivalle tasolle, vaikka jossain mielessä se oli voinut olla astetta korkeampi. Opettajakaarti oli myös hyvin edustettuna, mutta mikseivät uskaltautuneet tanssilattialle? Parituntisen setin aikana bändi soitti niin tuoreita biisejä kuin vanhoja hittejäkin. Lopuksi yleisö sai toivoa lempikappaleitaan esim. Sun täytyy mennä ja Hunningolla. Bändin lopetettua bileet jatkuivat täydessä vauhdissa. Illan Jokaisen paikalle tulleen odotukset palkittiin vihdoin kymmeneltä, kun lavalle kipusi illan pääesiintyjä Neljä Ruusua. Kansa heiluu...lopuksi yleisö pääsi paratiisiin Baddingin johdattelemana. Kokonaisuudessaan onnistunut ilta oli menestys ja varmasti kannattava idea tulevaisuudessakin. Meitä jutun kirjoittajia jäi kuitenkin vaivaamaan yksi kysymys: missä oli Keijo Koon levy, Jukka Huikko???

Seuraava aamupäivä, Aleksis kiven päivä, oli koulusta vapaata, mutta iltapäivällä katseltiin Joutsan Kinossa Keski-Suomen Osuuspankin kustantamaa elokuvaa "Seitsemän Veljestä". Ennen elokuvaa oli kahvi ja mehu tarjoilu maukkaine hillomunkkeineen.

Tarkempi Neljän Ruusun haastattelu on luettavissa näiltä sivuilta ja Joutsan Seudusta myöhemmin.

Sivu päivitetty 13.10.2000
Antti Vekkeli lukio@joutsa.fi

Vierailijoita 13.10.2000 jälkeen:

Pääsivu |
Sivukartta | Ajankohtaista | Kevennyksiä | Koulu | Linkkejä | Multimediaa | Opettajat | Opetussuunnitelma | Opinnäytteitä | Opiskelijat | Toiminta | Vieraskirja | Ylioppilaat |