Joulujuhla 03

Joutsan lukion jatkavat esittivät perinteiseen tapaan joulunäytelmän.  Näytelmässä etsittiin joulupukille erilaisia tyylejä. Näitä haettiin esimerkiksi  Idols-kilpailun, Göranin, Markon, Matin ja Krissen  avulla. Lopulta kuitenkin perinteinen, raitis ja lapsia rakastava joulupukki osoittautui parhaaksi. Näytelmässä oli taaskin mukana ajankohtaisuutta, kuten Saddam Husseinin pako. Tunnin kestänyt näytelmä oli käsikirjoitukseltaan hyvä ja monipuolinen ja näyttelijät olivat loistavia. Joulupukkia näytteli Jaakko Åkman, joulumuoria Heidi Laaksonen ja Görania Jaakko Lepistö. Seuraavissa linkeissä on lisää  Valtteri Virtasen ja Topi Pynnösen ottamia kuvia.

Sivu päivitetty 21.12.2003
Vierailijoita  20.12.03  jälkeen:
Ilmainen www-laskuri
Pääsivu | Sivukartta | Ajankohtaista | Kevennyksiä | Koulu | Linkkejä | Multimediaa | Opettajat | Opetussuunnitelma | Opinnäytteitä | Opiskelijat | Toiminta | Vieraskirja | Ylioppilaat |