Joulujuhla 02

Joutsan lukion kakkoset järjestivät joulujuhlan. Katsojien ei tarvinnut taaskaan pettyä joulunäytelmän ajankohtaisuuteen. Terroristiepäilty Osama bin Laden oli Korvatunturilla naamioitunut joulupukiksi. Kukaan lukuun ottamatta joulupukin muoria ei osannut epäillä pukkia huolimatta valtakunnallisista varoituksista uutislähetyksissä. Vasta näytelmän lopussa hiihtäjä Mika Myllylä onnistui lannistamaan Osama bin Ladenin ja palauttamaan oikean joulupukin hoitamaan kiireisiä pukin tehtäviä. Joulumuori ehti osallistua joulukiireiltään Popstars-kilpailuun ja pääsi esiintymään lopulta karsintojen jälkeen Himmel-yhtyeeseen esittäen mm. kappaleen Etsit muijaa seuraavaa. Näytelmä oli erinomainen, hauska ja ajankohtainen pitäen mukanaan hienoja näyttelijäsuorituksia, ja äänentoistolaitteiden käyttö mahdollisti kuuluvuuden kaikille katsojille.

Joutsan paikallinen TV-asema JOUTOKANAVA lähetti ohjelmistossaan tämän joulunäytelmän sunnuntaina 22.12.2002.
Yleisön pyynnöstä näytelmä on nyt nähtävissä netissä.

Voit katsella 28 minuutin joulunäytelmän  Windows Media Playerillä v.7.0 tai uudemmalla nettivideona nopeudella 37 kb/s (56k modeemi / Single ISDN, 160x120) tai 221 kb/s (ADSL/ kiinteä, 320x240) . Voit imuroida kiinteän yhteyden tasoisen (46  Mt) nettivideon koneellesi valitsemaasi kansioon napsauttamalla hiiren kakkospainiketta kohdassa  Imuroi  ja valitsemalla Tallenna kohde nimellä..... Tämän jälkeen voit katsella videon Windows Media Playerillä. Windows Media Player tulee Microsoft Windows-käyttöjärjestelmän mukana. (Uusimman version voit päivittää  täältä.   Windows 95:lle ei ole kuin versio 6.4, jolla nettivideo ei toimi.)
Jatkossa virtausvideot ovat katseltavissa vain Windows Media Playerillä ja siis Windows 98, ME, 2000 ja XP-käyttöjärjestelmällä.

Sivu päivitetty 18.04.2018

Etusivu | Ajankohtaista | Henkilökunta | Juhlat | Koulu | Lukioinfo | Multimediaa | Opiskelijat | Ops | Peda.net | Sivukartta | Toiminta | Ylioppilaat