Luokkakokous 77 (69)

Joutsan Yhteiskoulun 1B v.1969 aloittaneet oppilaat  kokoontuivat 2.8.03 Huttulan Wanhalla tuvalla. Kokoonkutsujana toimi  Mikko Ikonen (0405446999). Paikalle olivat saapuneet seuraavat 16 oppilasta: Mikko Ikonen, Juha Metsänen, Kristoffer Meinander, Sirpa Parhiala (Kokko), Erja Alterio (Lehto), Markku Kämppilä, Hannu Hännikäinen, Merja Himanen (Salonen), Päivi Onali (Lahti), Vieno Mällönen, Osmo Laaksonen, Heikki Vanhanen, Tytti Leskinen (Vasenius), Merja Kupiainen (Heinonen), Pirjo Pölkki (Rajala), Päivi Mäkelä (Kokko) ja opettajista Keijo Kurki. Osa oppilaista kävi vain silloisen keskikoulun ja osa jatkoi lukioon kirjoittaen ylioppilaaksi 1977. Illan alkuvaiheessa jokainen kertoili  omaa elämäntarinaansa. Tämän jälkeen tarinat  jatkuivat Wanhan tuvan puolella kouluaikoja muistellessa. Kuten seuraavista kuvistakin näkyy kaikilla oli hauska ja nostalginen ilta jatkuen aina aamuyön tunneille Ravintola Huttulassa. Tässä vielä kuvia abiluokilta vuodelta 1977: 3A, 3B  ja 3C . Kuvista löytyy osa luokkakokouksessa olleista.

Sivu päivitetty 04.08.2003
Vierailijoita  4.08.03 jälkeen: Ilmainen www-laskuri

Pääsivu | Sivukartta | Ajankohtaista | Kevennyksiä | Koulu | Linkkejä | Multimediaa | Opettajat | Opetussuunnitelma | Opinnäytteitä | Opiskelijat | Toiminta | Vieraskirja | Ylioppilaat |