Lakkiais- ja kevätjuhla 03

Kaunis kesäinen lauantai oli suuri päivä Joutsan lukion 38 uudelle ylioppilaalle ja heidän läheisilleen. Näin kolmen vuoden aherrus palkittiin valkoisella lakilla, ylioppilastodistuksella ja ruusuilla perinteiseen tapaan. Lakkiais- ja kevätjuhlan käsiohjelman näet tästä.Perinteisten Suvivirren ja Gaudeamuksen ohella juhlassa kuultiin mm.
Emmi Aarnion ja Susanna Tommolan säveltämä, sanoittama, sovittama ja esittämä Lumia.  Noin puolentoista tunnin pituisesta lakkiaisjuhlasta on kaksi koostetta, lakkiaispuheet ja lakkien jako, molemmat noin 32 minuutin mittaisia. Täältä löydät uusien ylioppilaiden yhteiskuvia ja lukion vuosikertomuksen.

Juhlan  voit kuunnella modeemiyhteydellä Windows Media Playerillä (ver. 7.0 tai uudempi) nopeudella 16 kb/s, katsella  nettivideona nopeudella 45 kb/s tai  225 kb/s. Lakkien jaon voit katsella Windows Media Playerillä (ver. 7.0 tai uudempi) nettivideona nopeudella 45 kb/s (56k modeemi / Single ISDN, 160x120, 11 Mt) tai 225 kb/s  (ADSL/ kiinteä, 320x240, 53 Mt) ja lakkiaispuheet nopeudella 45 kb/s (56k modeemi / Single ISDN, 160x120, 11 Mt) tai 225 kb/s   (ADSL/ kiinteä, 320x240, 53 Mt). Voit imuroida kiinteän yhteyden tasoisen  nettivideon koneellesi valitsemaasi kansioon napsauttamalla hiiren kakkospainiketta kohdassa 225 kb/s  ja valitsemalla Tallenna kohde nimellä..... Tämän jälkeen voit katsella videon Windows Media Playerillä.

Windows Media Player tulee Microsoft Windows-käyttöjärjestelmän mukana. Jos Media Player ei toimi oikein tai pätkii, tarkista sen asetukset esim. kasvata puskurointiaikaa. Uusimman version 9.0 voit päivittää  täältä.   Windows 95:lle ei ole käytettävissä kuin versio 6.4, jolla nettivideo ei toimi. Virtausvideot ovat katseltavissa vain Windows Media Playerillä  ja siis Windows 98, ME, 2000 ja XP-käyttöjärjestelmällä, eivät enää Real Playerillä.

Sivu päivitetty 17.04.2018