Kevään 2020 lakkiaiset

Korona-pandemiasta johtuen lauantaina 30.5.20  vietettiin 25 uuden ylioppilaan lakkiaisia etänä eikä lukiolla ollut ketään paikalla. Rehtori Arto Juntunen piti puheen ylioppilaille Joutsan kunnan YouTube kanavalla kello 10.00. Yllä oleva kuva on vuoden 2019 lakkiaisista.

Katso rehtorin koko 7 min puhe täältä YouTubesta tai alla ikkunassa.

Seuraavassa lakitettavat kevään ylioppilaat:
Erämies Sara, Hannula Lotta, Ikonen Aada, Järvinen Jerry, Karvonen Antti, Kiviö Santeri, Kosonen Kaisa, Kuitunen Katri, Lahtinen Petra, Laitinen Pepita, Lampinen Lotta, Lehtinen Eetu, Lehtonen Vilma, Mannila Sanni, Nieminen Sara, Paappanen Matias, Pajunen Mikael, Peltonen Ilari, Porvari Henrik, Rasmus Erkki, Reinikainen Siiri, Rolig Rauli, Salmela Tino, Säynätmäki Anni ja Talvinen Riikka
Onnittelut uusille ylioppilaille!

Vox Aurea, Jyväskylän Sinfonia & Jyväskylän seurakunnan kirkkomuusikot  esittävät Suvivirren  kaikille Suomen ylioppilaille.
Kansallis-Kuoron esittämä
Keski-Suomen kotiseutulaulu.

Alla kuvakaappaus YouTubesta

Alla oleva kuva Joutsan Seutu

Kukkavihkon sankarihaudoille vei rehtori Arto Juntunen.

Alla oleva kuva Arto Juntunen

Vuosikertomus 2019 - 2020 (tulossa)

Katso ylioppilaiden yhteiskuvia tai videoita  eri vuosilta.