Horizon-projekti

from Coruna 7
from Bitterfeld 8
from Civitavecchia 8

All groups arrive in Sunday the 10 th of April, and departureday is Saturday the 16th of April.

Hosting partner Joutsa will have several participating teachers. Our Horizon-teacher´s team: Eeva Sankari, Kaisa Eirtola, Saara Ketolainen and Sanna Pienmäki.

Wellcome!! :)

Neljästä kumppanikoulustamme saapui maanantaina 11.4.2016 yhteensä 30 nuorta ja 8 opettajaa yhteiseen työpajaan, jonka teemana on "Getting to know me and my possibilities". Ohjelmassa on arvokeskustelua, itselle sopivien ammattialojen pohtimista, oppimistyylien tarkastelua jne, lisäksi myös mm. retkeilyä Leivonmäen kansallispuistossa ja tutustuminen JAMK:in opintoihin. Nuoret majoittuvat pääasiassa isäntäperheisiin, kiitos kaikille perheille.
Opo Sanna Pienmäki ja rehtori Merja Heinäaho toivottivat vieraat tervetulleiksi. Kansalaisopiston rehtori Sari Peltola esitteli vieraille Joutsaa.  Logo-kilpailun kunkin maan parhaat palkittiin. Ohjelmassa oli  osanottajamaiden esittely.

Perjantaina 22.4.2016 Horizon-vieraat lähtivät paluumatkalle. Lähtöjuhla on katsottavissa alla.

Katso aamun ohjelma ylemmästä YouTube-videosta ja lähtöjuhla alemmasta.

Lisätietoja työpajasta ja koko projektista löydät projektin omalta kotisivulta: https://peda.net/joutsa/lukio/projektit/horizon/2mwasijf

Sivu päivitetty 22.04.2016  Ilmainen www-laskuri  vierailijaa 11.4.2016 jälkeen