Joulunäytelmä 2014

Lauantaina 20.12.14 kello 9 vietettiin Joutsan lukion syyslukukauden päättäjäisiä. Perinteiseen tapaan jatkavat esittivät kirjoittamansa ja ohjaamansa joulunäytelmän.

Joulupukki vietti aikaansa vain pelaamalla tietokonepelejä verkossa venäläisen Dimitrin kanssa. Tontut huolestuneina tutkivat voitaisiinko pukki lähettää tämän takia vieroituskurssille Siperiaan, Joutsan lukioon, Hartolaan tai sitten armeijaan suorittamaan yhden kuukauden pituista puuttuvaa asepalvelusta. Miten tässä sitten kävikään, sen näet katsomalla tämän riemastuttavan ja upean näytelmän videolta.

Katso jatkavien Riku Salon kuvaama näytelmä YouTubesta.
(
YouTube on poistanut valitettavasti videosta kolme taustamusiikkikappaletta tekijänoikeudellisista syistä, joiden aikana vallitsee täysi hiljaisuus ja vika ei siis ole sinun omassa laitteessasi.)

Katso jatkavien Riku Salon kuvaama koko näytelmä Windows Media-videona nopeudella 760 kb/s  tai suurenna video koko ruudulle kaksoisnapsauttamalla videokuvaa.

[Avaa mediasoitin omaan ikkunaan]

Sivu päivitetty 18.04.2018
Etusivu | Ajankohtaista | Henkilökunta | Juhlat | Koulu | Lukioinfo | Multimediaa | Opiskelijat | Ops | Peda.net | Sivukartta | Toiminta | Ylioppilaat