ITSENÄISYYSJUHLA 5.12.2014

Rehtori Merja Heinäaho toivotti yleisön tervetulleeksi Joutsan lukion itsenäisyysjuhlaan perjantaina 5.12.14. Finlandia -hymnin esitti Annu Kaukonen, Bettina Törnvall ja Markus Tuominen. Seuraavana oli vuorossa rehtori Merja Heinäahon puhe. Myrskyluodon Maijan soitti Aida Nicklen. Oppilaskunnan puheen piti oppilaskunnan puheenjohtaja Matti Pirkkalainen. Annu Kaukonen esitti kappaleen Valse lente.
Seuraavana oli vuorossa Vapauden viestin luovutus, jonka luovuttivat abit Vilma Virlander ja Santeri Hentinen jatkavien edustajille Iida- Maria Hintikalle ja Onni Långströmille, jotka lupasivat viedä viestiä eteenpäin. Taina Varjuksen opiskelijat olivat koonnet kuvaesityksen Suomen luonnosta. Kansainvälisen tuulahduksen toi Meksikon pikajuna Iida Rajalan soittamana.  Juhla päättyi Maamme lauluun. Juhlan juontajana toimi Silja Hölttä.

Katso  Windows Media-video juhlasta napsauttamalla Avaa mediasoitin linkkiä

[Avaa mediasoitin omaan ikkunaan]