Lukion retki Helsinkiin

Keskiviikkona 22.4.2015 kaikki lukiolaiset tekivät opintoretken Helsinkiin. Tutustumiskohteina olivat ZenRobotics, Ateneum, Kampin kappeli, Kansallismuseo ja Luonnontieteellinen museo. ZenRobotics kehittää ja valmistaa tekoälyä hyödyntäen  rakennusjätteiden lajitteluun käytettäviä robotteja.  Yhtiön toimintaa esitteli Harri Valpola. Katso video, kuinka lajittelurobotti toimii käytännössä.
Aamulla lähdettiin kello 8 ja takaisin palattiin hyvin antoisan ja onnistuneen päivän jälkeen illalla kello 18.30. Mukana lukion retkellä olivat opettajat Eeva Sankari, Taina Varjus, Matti Niemi ja Keijo Kurki. Seuraavassa on kuvia kahdesta retkikohteesta ZenRobotics ja Luonnontieteellinen museo.

Sivu päivitetty 27.04.2015  Ilmainen www-laskuri  vierailijaa 22.04.2015 jälkeen