Rehtori Seppo Degermanin läksiäiset 4.4.13 ja 27.11.12

Kuva TV

Seppo Degermanin virallisia läksiäisiä vietettiin 4.4.13 lukion uudessa monitoimitilassa. Kunnan edustajina olivat paikalla kunnanjohtaja Harri Nissinen, perusturvajohtaja Päivi Hakulinen ja sivistyslautakunnan puheenjohtaja Leo Niinikoski. Henkilökunnan puolelta paikalla olivat vs. rehtori Satu Lahti ja OAY:n edustajana Sisko Minkkinen. Lisäksi tilaisuudessa olivat yhtenäiskoulun rehtori Mika Sirkka ja lukion opettajia. Puheiden, lahjojen ja musiikinopettaja Markus Tuomisen viuluesitysten jälkeen nautittiin kakkukahvit.

Katso kuvagalleriasta tilaisuuden kuvia.

Katso Santeri Hentisen kuvaama läksiäisjuhlavideo (Windows Media video).

Katso Santeri Hentisen kuvaama YouTube-läksiäisjuhlavideo osa 1

Katso Santeri Hentisen kuvaama YouTube-läksiäisjuhlavideo osa 2

Joutsan lukion rehtori Seppo Degerman jää eläkkeelle 1.3.2013. Koska hänellä on pitämättömiä vuosilomia, niin Sepon viimeinen  työpäivä oli jo 28.11.12. Tästä syystä vietettiin tiistaina 27.11.12  epävirallisia läksiäisiä Kouluravintola Jousessa. Mukana olivat opettajat, koulun muu henkilökunta ja opiskelijat. Lina Kuhanen ja Elina Kovakoski toivat Sepon opiskelijoiden muodostamaa kunniakujaa myöten tilaisuuteen. Sitten laulettiin yhteislauluna Hetki lyö. Viivi Lehtonen esitti Enni Sipilän säestämänä kappaleen Sun särkyä anna mä en. Henkilökunnan muistamisten ja puheiden jälkeen nautittiin makoisat kakkukahvit.