Ensiapukurssi 2013

Joutsan lukion Maastokurssiin kuuluu osana ensiapukurssi. Opiskelijat saavat todistuksen suoritettuaan tämän Ensiapu 1. Ensiavun peruskurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa.  Kurssin vetäjänä toimii tänäkin vuonna Sirkka Laitinen.  Kurssi pidettiin 6. ja 7.10.2012 lukiolla. Kurssin alussa oli teoriaa ja lopuksi käytännön harjoittelua eri rasteilla.  Käytännön harjoituksia näet alla olevasta kuvagalleriasta.

Sivu päivitetty 07.10.2012   Ilmainen www-laskuri  vierailijaa 07.10.12 jälkeen