Taitotalo, lukiosiipi ja alakoulu

Ennen uusien tilojen A-, B- ja C-talon rakentamista korjattiin vanha lukiorakennus eli D-talo vuonna 2007. Lue lisää lukion saneerauksesta täältä.

Niin sanotun taitotalon eli A-talon rakentaminen alkoi vuoden 2011 joulukuun lopulla. Taitotaloon tulevat teknisen työn tilat, tekstiilityön, musiikin ja kuvataiteen luokat. Uusiin tiloihin siirryttiin helmikuussa 2013. Rakennuksen urakoi Rakennusliike Porrassalmi Oy Jyväskylästä.

Niin sanotun lukiosiiven eli B-talon rakentaminen alkoi pohjatöiden osalta 11.6.2012. Näihin tiloihin tulevat lukion teoria-aineiden luokat. Uusiin tiloihin siirryttiin talviloman jälkeen 4.3. 2013. Rakennuksen urakoi Insinöörityö Hentinen Oy Joutsasta.

Niin sanotun alakoulun eli C-talon rakentaminen alkoi marraskuussa 2012. Rakennuksen urakoi Rakennustoimisto Patu Oy Jyväskylästä. Uusiin tiloihin siirryttiin syysloman jälkeen 21.10.2013.

Rakentamisen etenemistä voit seurata alla olevista kuvagallerioista. Ylin kuvakansio on taitotalo eli A-talo ja keskimmäinen on lukiosiipi eli B-talo ja alin alakoulu eli C-talo.
Lukiosiiven pohjapiirrustus

Kuten edeltä ilmenee ovat A-talo, B-talo ja C-talo valmiit.

Katso Mika Sirkan kokoamat rakennuskuvat vihkiäisjuhlassa Power Point- esityksenä  täältä.

Koulukeskuksen vihkiäisiä vietettiin 13.4.2014. Katso lisää vihkiäisistä täältä.

Sivu päivitetty 07.05.2021