Luokkakokous 1972

Lukiolle kokoontui lauantaina 9.6.12 noin 30 vuoden 1972 ylioppilasta,  olihan kyseessä luokkakokous 40 vuotta sitten Joutsan lukiosta kirjoittaneilla ylioppilailla. Vuoden 72 ylioppilas tekstiilityön opettaja Tuula Kuitunen toimi kokoonkutsujana ja kokouksenjärjestelijänä. Iltapäivä sujui rattoisasti ruokailun ja kahvin merkeissä Tietenkin ohjelmaan kuului peruskorjattuun lukiorakennukseen tutustumista. Hauskaa irrottelua tilaisuuteen toivat Keijo Koon laulut Markus Tuomisen toimiessa säestäjänä. Ilta jatkui Hartolan Koskenniemessä.

Katsele osanottajajoukon kuvia: kuva1, kuva2 ja pakkaamattomat  isokuva1 ja isokuva2.

Katsele vuoden 1972 abiluokkakuvia.

Sivu päivitetty 10.06.2012  Ilmainen www-laskuri  vierailijaa 9.6.12  jälkeen