Koeviikon lopettajaiset

Joutsan lukio on on viihtyisä paikka myös oppituntien ulkopuolella. Tämän todistivat ne 27 opiskelijaa, jotka olivat saapuneet viettämään koeviikonlopettajaisia torstai-iltana 31.5.12. Oppilaskunnan hallitus tarjosi tämän viihtyisän illan opiskelijoille. Nälän poistamiseksi oppilaskunnan jäsenet olivat leiponeet makeita herkkuja suolaisten sipsien ja makeiden karamellien lisäksi. Ohjelmapuolella oli Singstar-karaokea, Twittersiä, Alias-pelejä  ja YouTube-musiikkia. Myös elävää musiikkia kuultiin flyygelin avulla. Viihtyisää iltaa vietettiin yhdessäolon merkeissä aina ilta kymmeneen saakka.

Sivu päivitetty 01.06.2012   Ilmainen www-laskuri  vierailijaa 1.6.12 jälkeen