Comenius-vierailu Joutsassa 19.4. - 25.4.12

Italialaiset Comenius-vieraat saapuivat vastavierailulle Joutsan lukiolle kaksi vuotta kestäneen Comenius-hankkeen myötä. Hanke tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua vieraisiin kulttuureihin ja kieliin. Italialaisille oli järjestetty tiivis ohjelma. Siihen kuului mm. tutustumista Joutsaan, Hartolaan ja Jyväskylään  ja tietenkin Joutsan lukioon. Siellä pidetyn lähes kahden tunnin mittaisen konsertin voit katsoa alinna olevasta yhtenäisestä videosta. Lyhyempiä esityksiä näet YouTuben flash-videoista.

Lataa isokokoinen yhteiskuva 1 tai yhteiskuva 2.

Miksauksen hoitivat Eppu Långström ja Petri Monola.
   Katso Laura Polvilammen  kuvaama
Windows Media-video  juhlasta suoratoistona painamalla alla Toista (Play)-näppäintä 640x320 -ikkunassa tai  koko näytöllä laajakaistayhteydellä 760 kb/s.

[Avaa video omaan soittimeen]

Sivu päivitetty 30.04.2012  Ilmainen www-laskuri  vierailijaa 26.04.12 jälkeen