Kauneimmat Joululaulut 2010

Tiistaina 21.12.10 kello 13.15 kokoonnuttiin  perinteiseen tapaan Joutsan kirkkoon laulamaan kauneimpia Joululauluja . Alkavat, jatkavat, abit ja opettajat olivat valinneet oman suosikkilaulunsa. Tilaisuuden juonsivat Eva Pantelidi ja Petri Monola. Säestyksestä uruilla huolehti kanttori Aki Rämö.

Elina Sipilä esitti kappaleen Paimenen yösoitto. Häntä säesti Mariella Fredin.
Jouluyön hymnin esitti Lina Kuhanen säestäjänään Paula Fågel.

Karl Wannerin aiheen mukaan Pertti Luumin kertoman Joululegendan esittivät Taru Makkonen ja Riikka Kemppi.

Yhteislauluna laulettiin seuraavat joululaulut: Joulupuu on rakennettu, No onkos tullut kesä, Pieni liekki, Ilouutinen, Sydämeeni Joulun teen, Pienen lampaan jouluyö, Heinillä Härkien Kaukalon, Varpunen jouluaamuna ja Sylvian joululaulu.

Katso käsiohjelma (pdf).

Katso alla Antti Ikosen ja Kalle Haajasen kuvaama 41 min  Windows Media-video koko joululautilaisuudesta kaistanleveydellä 760 kb/s  tai suurenna kaksoisnapsauttamalla kuvaa koko ruudulle.

Kuuntele joululaulut Windows Media Playerillä.

Avaa video omaan
soittimeen

Sivu päivitetty 18.04.2018
Etusivu | Ajankohtaista | Henkilökunta | Juhlat | Koulu | Lukioinfo | Multimediaa | Opiskelijat | Ops | Peda.net | Sivukartta | Toiminta | Ylioppilaat