Eero Sievänen eläkkeelle

Maanantaina vietettiin huoltomies Eero Sieväsen eläkkeelle läksiäisiä kouluväen keskuudessa Seppälässä. Eero aloitti vahtimestarina jo 35 vuotta sitten Joutsan-Luhangan peruskoulun yläasteella. Myöhemmin työ laajeni koskemaan koko Koulumäkeä mukaan lukien ala-aste ja Joutsan lukio ja nimitys huoltomies tuli käyttöön. Tilaisuus alkoi Markus Tuomisen ja Susanna Roosin  musiikkiesityksillä Kolme yötä jouluun on ja Kilisee, kilisee kulkunen. Sitten oli vuorossa muistamiset Joutsan yhtenäiskoulun rehtorin Sami Lahden ja Joutsan lukion rehtori Seppo Degermanin johdolla. Tilaisuuden lopuksi nautittiin maistuvat täytekakkukahvit. Alla oleva kuva-albumi tuo tervehdyksen juhlasta.

Eero Sieväsen työtä jatkoivat Veijo Valtonen, Hannu Karhu ja Antti Siltala. Alla olevassa kuvassa vasemmalla on Veijo ja oikealla Hannu. Takana näkyy kanslisti Terttu Lahtela.

Sivu päivitetty 22.05.2021
Etusivu
| Ajankohtaista | Henkilökunta | Juhlat | Koulu | Lukioinfo | Multimediaa | Opiskelijat | Ops | Peda.net | Sivukartta | Toiminta | Ylioppilaat |