LAKKIAIS- JA ITSENÄISYYSJUHLA 5.12.2008

Lakkiaisjuhla alkoi alkavien kuoroesityksellä Kotimaani ompi Suomi. Tämän jälkeen oli vuorossa ylioppilaan lakitus, rehtori Seppo Degermanin puhe uudelle ylioppilaalle ja kuoron esitys Gaudeamus Igitur. Itsenäisyysjuhla jatkui Anna Olkkosen soittaessa flyygelillä Howard Blaken Walking in the air, Mikko Malinin soittaessa hanurilla Viljo Vesterisen Soittajan kaipuu, Ulpu Hämäläisen ohjaamana alkavien tanssiesityksellä Dance&Shout ja Silja Ojasen soittaessa flyygelillä Jean Sibeliuksen kappaleen Kuusi.  Sitten oli vuorossa mm. Taina Varjuksen ohjaamana kooste opiskelijoiden ottamista kuvista. Perinteisen Vapauden viestin luovuttivat abeista Otto Koskinen ja Otto Takala jatkavien edustajille Taina Hollalle ja Paula Rantaselle. Ohjelman juonsi Niklas Uussilta ja musiikkiesityksiä säesti Markus Tuominen. Juhlan päätti yhteisesti laulettu Maamme.

Katsele 40 minuutin pituinen Joutokanavan Mikko Pylvänäisen kuvaama juhla  Windows Media Playerillä lataamalla video mediasoitinlinkistä.

[Avaa video omaan playeriin]

Sivu päivitetty 18.04.2018