Musikaalimatka Lahteen

Tiistaina 31.10 lähti 25 lukiolaista katsomaan Piukat paikat -musikaalia Lahden kaupunginteatteriin. Lähdimme hyvissä ajoin jo klo 17 koululta, mutta aivan valtava lumimyräkkä yllättikin liikenteessä. Noin 20 km ennen Heinolaa jouduimme nelostiellä liikennekatkokseen puolen tunnin ajaksi. Ilmeisesti rekat eivät päässeet mäkiä ylös ja tie oli sen vuoksi tukossa. Onneksi pääsimme kuitenkin jatkamaan matkaa ja perillä teatterissa olimme klo 19.03.  Olimme soittaneet bussista teatterille varmuuden vuoksi ja he lupasivat päästää meidät katsomoon, vaikka myöhästyisimmekin.

Alkunumerosta siis jäi vähän katsomatta, mutta pääsimme nopeasti musikaalin juoneen kiinni. Esitys oli taidokkaasti tehty, hyvin mukaansatempaava ja näyttelijät sekä orkesteri todella ammattitaitoisia. Takaisin Joutsaan tulimme sitten Vääksyn ja Sysmän kautta, koska liikenne oli edelleen tukkoista nelostiellä Heinolan ja Hartolan välissä.

Katso videonäyte

Sivu päivitetty 03.11.2006
Vierailijoita 3.11.06 jälkeen: Ilmainen www-laskuri
Pääsivu | Sivukartta | Ajankohtaista | Kevennyksiä | Koulu | Linkkejä | Multimediaa | Opettajat | Opetussuunnitelma | Opinnäytteitä | Opiskelijat | Toiminta | Vieraskirja | Ylioppilaat