Kansainvälistä tunnelmaa Joutsan lukiossa

Keskiviikkona 23.8.2006 Joutsan lukiossa puhalsivat kansainväliset tuulet, kun saimme vieraaksemme kymmenen opiskelijaa ja kaksi opettajaa Kentistä Englannista. Nämä viikon ajan Hartolassa suomalaiseen elämään tutustumassa olleet englantilaiset tulivat koulullemme tarkkailemaan suomalaista lukioelämää ja koulunkäyntiä. Päivän aikana vieraat tutustuivat kouluun ja koulun toimintaan sekä opiskelijoihin ja opettajiin, kävivät seuraamassa oppitunteja ja viettivät vapaatunteja Joutsan lukiolaisten malliin mm. nauttimalla hyvin varustetun musiikkiluokan tarjonnasta. Vieraista oli kiinnostunut myös paikallislehti Joutsan Seutu, jonka edustaja kävikin haastattelemassa vierailijoita päivän aikana. Viimeisellä tunnilla vierailijat kertoivat tarkemmin itsestään, kotiseudustaan sekä koulunkäynnistään ja saivat myös meidän opiskelijamme puhumaan englantia ja kyselemään kysymyksiä.

Sivu päivitetty 28.12.2009  Ilmainen www-laskuri  vierailijaa 23.08.09 jälkeen
Etusivu | Ajankohtaista | Henkilökunta | Juhlat | Koulu | Lukioinfo | Multimediaa | Opiskelijat | Ops | Peda.net | Sivukartta | Toiminta | Ylioppilaat