Potkiaiset 05

Keskiviikkona 16.02.05 illalla kello 18 oli jatkavien tehtävänä potkia abit ulos koulusta. Siinä he onnistuivatkin hyvällä ohjelmalla mainiosti. Lukiolle oli järjestetty neljä rastia abien päiden menoksi. Abit joutuivat siirtymään rastilta toiselle narutettuna toisesta jalasta aina vieruskaverin jalkaan kiertäen penkkien välistä ja esteiden yli tai  letkajenkkan avulla. Liikuntasalin rastilla oli tietokilpailu, kirjastossa twister-kilpailu, biologian luokassa palapelinä  opettajien kuvan kokoaminen piilotetuista palasista ja äidinkielen luokassa omenan nosto vesisangosta suun avulla ja omenan siirtäminen suusta suuhun menetelmällä abilta toiselle. Taustalla soi koko illan Frööpelin Palikoiden kappale Pää, olkapää, peppu, minkä tahdissa voimisteltiin tehtävien välillä. Lopuksi abiturientit joutuivat vannomaan abivalan liikuntasalissa, mistä kaksi viimeistä kuvaa kertovat. Potkiaiset järjestäneillä jatkavilla kakkosilla ja abeilla oli hauskaa, kuten alla olevista kuvista nähdään.
Seuraavassa on keskustelufoorumista otettuja kiittäviä kommentteja onnistuneista potkiaisista.
joo kiitos vielä tosi paljon kakkosille potkiaisista! oli tosi hyvin suunnitellut ja toteutetut, jos vertaa siihe mitä me itse viime vuonna saatiin aikaseksi :)... vaikkakin pää, olkapää, peppu jne... tuli liiankin tutuiksi !
Juups, kiitoksia vaan minunkin puolesta.. oli erittäin hauskat potkiaiset! ykköset.. ottakaahan mallia!
oli tosissaan tosi hyvät potkiaiset. valtavan hienoja ideoita, yksinkertaisuudessaan tosi toimivia ja hauskoja. :) jäävät kyllä varmasti mieleen. vielä kerran kiitos kakkosille, vaikka eiköhän kaikki sen tänään kuulleet jo muutaman kerran..

Suurenna tarvittaessa kuvat selaimessa oikeasta alakulmasta.

Sivu päivitetty 20.02.2005
Vierailijoita  20.02.05  jälkeen: Ilmainen www-laskuri
Pääsivu | Sivukartta | Ajankohtaista | Kevennyksiä | Koulu | Linkkejä | Multimediaa | Opettajat | Opetussuunnitelma | Opinnäytteitä | Opiskelijat | Toiminta | Vieraskirja | Ylioppilaat